Merre kartelën tënde falas!
Regjistrohu tani.

Kartela MANA është kartelë e lojalitetit që ju shpërblen në formë të pikëve për çdo Euro që ju shpenzoni. Pikët e grumbulluara ju mund t’i shfrytëzoni si zbritje në blerjet e ardhshme te partnerët tanë.
REGJISTROHU

Pajisu me kartelën MANA në njëren nga pikat e shitjes së partnerëve të programit MANA. Gjithashtu mund të regjistrohesh online dhe të pajisesh me kartelën virtuale në telefonin tend të mençur.

GRUMBULLO

Për çdo blerje tek partnerët e programit MANA , trego kartelën MANA dhe në fund të transaksionit, çdo euro e shpenzuar do të shndërrohet në pikë.

SHFRYTËZO

Shfrytëzo pikët e grumbulluara në blerjet tuaja në pikat e shitjes së partnerëve të programit MANA. Pikët e grumbulluara mund të shfrytëzohen si para për çdo blerje në rrjetin e dyqaneve MANA.

PARTNERËT

Ku mund të shfrytëzohet kartela MANA?

Ofertat

Fito pikë në çdo euro të shpenzuar.

2

pikë

Gjatë muajit Tetor në HIB Petrol në Pejë

30

pikë

Deri më 16 Tetor

15

pikë

Deri më 16 Tetor

3

pikë

Deri më 16 Tetor

10

pikë

Deri më 16 Tetor

100

pikë

Deri më 16 Tetor

40

pikë

Deri më 16 Tetor

100

pikë

Deri më 16 Tetor

15

pikë

Deri më 16 Tetor

10

pikë

Deri më 16 Tetor

100

pikë

Deri më 16 Tetor

200

pikë

Gjatë muajit Tetor

30

pikë

Deri më 12 Shtator

20

pikë

për shfrytëzim të pikëve gjatë muajit Shtator

5

pikë

Gjatë muajit Shtator

2

pikë

Gjatë muajit Shtator

5

pikë

Gjatë muajit Shtator

5

pikë

Deri me 15 Tetor

2

pikë

Gjatë muajit Shtator.

4.5

pikë

Gjatë muajit Shtator.

1

pikë

Blej dhe fito pikë.

2

pikë

Blej dhe fito pikë.

1

pikë/eur

Blej dhe fito pikë.

2

pikë

Blej dhe fito pikë.

10

pikë

Blej dhe fito pikë.

801

pikë/verë

Blej dhe fito pikë.

1

pikë/eur

Blej dhe fito pikë.

2

pikë/eur

Blej dhe fito pikë gjatë muajit Maj.

20

pikë/eur

Blej dhe fito pikë gjatë muajit Maj.

10

pikë/eur

Blej dhe fito pikë gjatë muajit Maj.

5

pikë/eur

Blej dhe fito pikë gjatë muajit Maj.

1

pikë/eur

Blej dhe fito pikë.

10

pikë/eur

Blej dhe fito pikë.

3

pikë/eur

Blej dhe fito pikë.

16

pikë/eur

Blej dhe fito pikë.

5

pikë/eur

Blej dhe fito pikë në gjitha produktet e Lacoste.

10

pikë/eur

Rezervo dhe fito pikë.

10

pikë/eur

Rezervo dhe fito pikë.

5

pikë/eur

Rezervo dhe fito pikë.

5

pikë/eur

Rezervo dhe fito pikë.

5

pikë/eur

Rezervo dhe fito pikë.

5

pikë/eur

Rezervo dhe fito pikë.

5

pikë/eur

Rezervo dhe fito pikë.

5

pikë/eur

Rezervo dhe fito pikë.

5

pikë/eur

Rezervo dhe fito pikë.

5

pikë/eur

Rezervo dhe fito pikë.

5

pikë/eur

Rezervo dhe fito pikë.

5

pikë/eur

Rezervo dhe fito pikë.

5

pikë/eur

Rezervo dhe fito pikë.

5

pikë/eur

Rezervo dhe fito pikë.

5

pikë/eur

Rezervo dhe fito pikë.

1

pikë/eur

Blej dhe fito pikë

5

pikë/eur

Gjatë gjithë muajit Mars

1

pikë/eur

Blej dhe fito pikë

1

pikë/eur

Blej dhe fito pikë

30

pikë/eur

Gjatë gjithë muajit Mars

1

pikë/eur

Blej dhe fito pikë

2

pikë/eur

Për 7 dhe 8 Mars

3

pikë/eur

Gjatë gjithë muajit Mars

10

pikë/eur

Gjatë gjithë muajit Mars

10

pikë/eur

Oferta ka skaduar

1

pikë/eur

Blej dhe fito pikë

1

pikë/eur

Blej dhe fito pikë

10

pikë/eur

Oferta ka skaduar

1

pikë/eur

Blej dhe fito pikë

1

pikë/eur

Blej dhe fito pikë

1

pikë/eur

Blej dhe fito pikë

1

pikë/eur

Blej dhe fito pikë

1

pikë/eur

Blej dhe fito pikë

1

pikë/eur

Blej dhe fito pikë

Multimedia

Kartela Mana

Si t'i kthejmë pikët në mbushje të VALA?

Si mund të shikoni gjendjen e pikëve tuaja në MANA?

Si të shtoni Kartelën fizike në llogarinë tuaj Mana?

Si të shtoni numra telefoni në Mana?

Si te regjistrohemi ne Mana.cards?

Na shkruani pyetjet tuaja.

Pyetjet e shpeshta

Kartela MANA është kartelë që ju shpërblen në formë të pikëve për çdo Euro që ju shpenzoni. Pikët e grumbulluara mund t’i shfrytëzoni si zbritje në blerjet e ardhshme te partnerët tanë. .
Për t’u pajisur me kartelën MANA ju mund të regjistroheni në ndonjërën nga pikat e shitjes të partnerëve të programit MANA. Gjithashtu, ju keni mundësi të regjistroheni online dhe të pajiseni me kartelën tuaj virtuale në telefonin tuaj të mençur. Ju mund të përdorni kartelën virtuale apo atë fizike varësisht se cilën e keni në dispozicion gjatë blerjes te partnerët tanë të shitjes.
Tregoni kartelën tuaj MANA kur bëni blerje te partnerët tanë dhe në fund të transaksionit, eurot e shpenzuara do të shndërrohen në pikë. Për më shumë informata klikoni PARTNËRET
Ofertat speciale ju mundësojnë që për çdo Euro të shpenzuar të grumbulloni më shumë pikë dhe më shpejtë. Shumë mundësi ju presin në dyqanet e parterëve tanë, prandaj vizitoni OFERTAT
Pikët e grumbulluara mund të shfrytëzohen si para për çdo blerje në rrjetin e dyqaneve MANA. Për shembull: 500 pikë të grumbulluara = 5 EUR shpërblim.
ër të ditur gjendjen e pikëve ju duhet të qaseni në llogarinë tuaj në www.mana.cards. Për çdo informatë tjetër na kontaktoni në: telefon 0 800 10 200 apo në email info@mana.cards